順天堂大学スポーツ健康科学部/大学院スポーツ健康科学研究科
  • 文字サイズマイナス
  • 文字サイズプラス
Partial Amendment (Addition) to Application Guidebook for AY 2023

2022.9.16 大学院 入試情報

In Application Guidebook for AY 2023, added the item "Residence for foreign students living outside Japan" (no changes with other documents).
Changed parts are shown in yellow notation in Application Guidebook.